Изтеглете си карта за седмицата 27.06-3.07

IMAG0595

Изолирайте се от шума и онова, което ви разсейва. Затворете очи, поемете си дълбоко дъх, задръжте го за секунда и после шумно го изпуснете. Повторете това три пъти, след което отворете очи, погледнете снимката и изберете онази карта, която първа е привлякла погледа ви. Тя е съветът към вас за тази седмица

Не продължавайте нататък, докато не сте си избрали карта.

Готови ли сте?

Ето ги и трите карти:

Колодата е Таро на домакините (Housewives Tarot)Колодата е Таро на домакините (Housewives Tarot)

  • Асо жезли

През тази седмица обръщайте внимание на идеите, които ви идват на ум. Онова, което ви хрумва спонтанно, сякаш от нищото, и ви зарежда с ентусиазъм и енергия за осъществяване на нови начинания, не идва случайно в живота ви. Следвайте вдъхновението си и не оставяйте току-така искрата да изтлее при първия сблъсък с действителността. Обръщайте повече внимание на творческия си импулс и желанието за прокарване на нови идеи, защото те ще имат пряко отношение към нещо важно за вас. Ако мисълта за ново хоби, нов интерес, пътуване или дори нова професия, ви изпълва с желание и нетърпение да действате, позволете си да направите първата крачка. Само бъдете подготвени за изпитанията и времето, които осъществяването на тази идея може да отнеме. Ако не сте готови да ѝ се посветите, тогава не се обвързвайте с обещания.

  • 9 пентакли

Време е да се обърнете назад и да погледнете колко далеч сте стигнали и колко много сте постигнали. Бъдете благодарни за всичко онова, което имате, но не забравяйте, че вие сами сте го постигнали и имате огромна заслуга, за да се намирате на този етап от живота си, където сте в момента. Ако имате усещането, че нещо ви липсва или не сте точно там, където би ви се искало да бъдете, просто се върнете назад във времето и си спомнете каква е била ситуацията преди половин или дори една година. Само така ще осъзнаете колко дълъг път сте изминали. Ако досега сте били фокусирани над това колко много още усилия трябва да се полагат, през тези дни е добре да обърнете внимание и на всичко онова, което вече е свършено и готово. Имате основание да се гордеете със себе си, а съветът на таро е тази седмица да осъзнаете на колко много сте способни, когато вложите всичко от себе си. Научете се да се цените повече и повярвайте, че заслужавате всичко онова, което в момента може да ви се струва като подарък.

  • Крал пентакли

През тази седмица комфортът, статусът и материалната стабилност може да са по-важни за вас, отколкото обикновено. Не се борете с това усещане, отдайте му се. Освен това, ако се намирате в ситуация, в която разполагате с повече от достатъчно, намерете начин да инвестирате в хора и начинания, които според вас си заслужават. Помогнете на приятел с услуга или заем, инвестирайте в нечий проект, който смятате за полезен и прагматичен. Но бъдете умерен и традиционалист във вземането на решенията си, защото сега не е време за рискове. Посвещавайте времето, уменията и парите си на добре изпитани начинания и на хора, на които вярвате. Търсете възвръщаемост във всичко онова, което правите.

Реклама

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s