Лична година 12 – Обесеният

Миналата година за мен беше лична година на Обесеният и макар да не бих я нарекла точно ужасна или трудна, беше изпълнена с доста предизвикателства. Много се притеснявах от тази година, защото Обесеният винаги е бил една от картите, които са ме плашели най-много. В него се преплитат астрологическите влияния на Нептун и донякъде 12-ти дом от картата, а това не е приятна материя за един огнен знак като мен.

Какво можем да очакваме през тази година:

На първо място това много зависи от вас самите и до каква степен сте склонни да приемате ограниченията. Но в най-общи линии това е вероятно да бъде година на изолация в много по-голяма степен, отколкото в Отшелника например. Веднъж, докато медитирах над картата и успях да се „вмъкна“ в нея, забелязах, че фигурата на Обесеният беше вързана за крака на една дървена подпора в бар, като онези от уестърните. Беше някъде около обяд, много голяма жега и мухите кацаха по него, докато разни каубои си пушеха, дъвчеха тютюн по масите и се смееха шумно, без никой да отчита присъствието му там. Ето толкова изолирана година е личната година на Обесеният. Спомням си дори една лятна вечер, в която слязох в заведението пред блока ни, което иначе всяка вечер беше пълно и до посред нощ чувах смях и глъчка, а тогава съвсем мистериозно беше абсолютно празно. Все едно се движиш в сапунен мехур и чуваш приглушените звуци на околния кипящ живот, заглушени от собственото ти дишане. Това е донякъде като състояние на медитация. Трябва да се обърнем към себе си и да се постараем да видим нещата от друг ъгъл.

На второ място, здравословни проблеми като сериозността им зависи може би и от това до колко ще се съпротивлявате. Възможен е дори дълъг престой в болница или в гипс у дома, но при мен се размина без такива ексцесии. Тук помага много мисленето – всяко зло за добро. Понякога здравословните ви проблеми може да ви открият нова възможност, за която не сте и подозирали досега. Аз например така започнах да се занимавам с рейки и открих много силен начин да помагам на тялото си. Ако минавате през същото, опитайте се да се дистанцирате от идеята, че сте жертва на ситуацията и само да се самосъжалявате, а вместо това научете начини да си помагате – било то с рейки, кристали, медитация, йога, а защо не и плуване.

Това е още и  година, бедна откъм конкретни събития. Ако очаквате да си смените работата, не бих се надявала много на ваше място, не там е фокусът сега. Освен, ако не сте решили да напуснете скучната си работа от офис, за да преподавате йога например или да се посветите на грижи за болни хора. Да, тогава може би наистина ще си смените професията. Но като цяло това не е година за кариерни успехи или пък налагане в някакви отношения, напротив, това е година, в която ще трябва да преглътнете егото си и да работите за другите. Колкото по-лесно ви е да сторите това, толкова по-малко изпитания ще срещнете по пътя си.

Реклама

2 thoughts on “Лична година 12 – Обесеният

 1. Здравейте, имате страхотен блог. Всеки ден го посещавам, след като си изтегля карта таро на деня. Много увлекателно и разбираемо е написано всичко.

  Интересно ми е вашето номериране и тълкуване на личните години. Преди 3 години бях в лична година 9, и си мислех, че след нея се започва отново с лична година 1,2 и т.н. За настоящата година си мислех, че е 3, а сега виждам и друго тълкуване.
  Въпросът ми е, според вас лична година 1 започва, след лична година 13 ? Виждала съм тълкувания, в които личните години са от 1 до 9 , 10 се пропуска и се отива в 11. Другият вид тълкуване, който съм виждала е само от 1 до 9.
  Вече се обърках в коя лична година съм :D
  Не можах да открия ваши публикации за значения на някои лични години 1,2,3,4, 7 и 8.
  Моля за малко разяснение

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s