Относно индивидуални консултации

За всички, които питат за индивидуална таро консултация с мен – вече не предлагам такава услуга.

Благодаря ви за доверието и се радвам, че намирате блога ми за полезен, но гледането на таро за други хора никога не е било за мен. Опитах за известно време, защото ми трябваха пари и защото смятах, че едва ли не това е естествената следваща стъпка с картите, която трябва да направя. Не проработи добре. Обичам таро и обичам да помагам на хората, но това не е моят начин да помагам.

Харесва ми да споделям какво съм научила за картите и се надявам то да помогне и на други хора да се запознаят с таро, а оттам да опознаят и себе си по-добре. Не искам никой да се чувства зависим от мен или от друг, който му гледа на карти. Вярвам, че е по-ценно да научиш човек да лови риба, отколкото да го нахраниш с риба веднъж.

Твърдо съм убедена, че всеки един от нас има връзка с тази несъзнавана част, която пази всички отговори и вижда всяка ситуация от високо. Затова знам, че всеки един от нас може да се справи достатъчно добре с таро, за да си отговори на въпросите. Проблемът никога не е бил с намирането на отговорите, а с приемането им.

Разбира се, има много хора, които предлагат таро консултации онлайн, винаги може да намерите някой, който да ви гледа. Аз искам само  да  знаете, че опознаването на картите и чрез тях – опознаването на вашата собствена същност, ще е най-интересната и най-полезна част от приключението с таро.

Реклама

3 thoughts on “Относно индивидуални консултации

  1. Благодаря Ви! От няколко години следя блога и винаги намирам нова,полезна и обогатяваща информация за Таро. Поздравления за вдъхновението и отделеното безвъзмездно време. Успехи!

  2. Супер достъпни и интересни, обогатяващи статии. Уча се от вас и съм ви благодарна за труда! Поздрави и усмивки :)

  3. Реверанс от мен, за начина по който мислите!
    За ценностната Ви система, по повод помоща!
    Благодаря Ви, за помоща да опознаем себе си чрез таро!

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s