Платена таро консултация

Ако желаете да ви гледам лично, можете да си изберете от предложените подредби по-долу и да се свържете с мен на имейл: vera.78stories@gmail.com. След като уточним подредбата и въпроса, следва плащането. Вариантите са чрез PayPal или превод по банкова сметка. Ще получите гледането на имейл в рамките на два, три дни, в зависимост от това колко хора има преди вас.

Задаването на точен въпрос към таро е поне 90% от цялото гледане, затова, моля ви, отделете време да си изясните какво точно ви интересува, преди да се свържете с мен. И имайте предвид, че не мога да анализирам целия ви живот само с една подредба. А и вие нямате нужда от това. Една таро консултация отговаря на един въпрос, зададен към картите.

Ако за пръв път се сблъсквате с таро карти и не сте сигурни какво точно представляват те, можете да добиете по-добра представа от тези три теми:
1. Какво е таро
2. 9 често срещани заблуди за таро картите
3. 37 въпроса към таро

Какво получавате от гледането – снимка на картите плюс текстов файл в PDF формат с тълкуване на самите карти, като има възможност и за DOCX, ако предпочитате така.

За съжаление засега мога да ви предложа само онлайн гледане, тъй като нямам място за гледане наживо.

1. Гледане с три карти: Цена – 10 лв.

Позиции: Минало-настояще-бъдеще;

Подредбата е подходяща за конкретни въпроси и такива, в които искаме да проследим нишката на развитие на дадена ситуация, например:
– Накъде вървят отношенията ни с Х?
– Как ще се развива връзката ми с Х през следващите един, два месеца?
– Какво е добре да знам относно ситуацията си в работата?
– Какво мога да очаквам по отношение на връзката си/работата си/проекта, който съм започнал/а в близките един, два месеца?

2. Подредба Кръст на Хайо Банцхаф: Цена – 15 лв.

Позиции: 1. Ситуацията в момента; 2. Какво да не правим, как си пречим; 3. Съвет; 4. Бъдещо развитие, ако продължим по същия път, без да правим промени;

Подредбата е подходяща за моменти, в които сте на кръстопът в работа или взаимоотношения и се колебаете как да продължите напред. Удачна е, когато ви интересува по-скоро вашата собствена роля в събитията и как вие самите можете да повлияете заобикалящата ви действителност.

3. Партньорско подреждане на Хайо Банцхаф: Цена – 20 лв.

Позиции: 1. Сигнификатор на взаимоотношенията; 2. Как другият мисли за взаимоотношенията; 3. Какво чувства другият човек към вас; 4. Как действа другият човек спрямо вас; 5. Как вие действате спрямо другия човек във взаимоотношенията; 6. Какво чувствате вие към другия човек; 7. Какво мислите вие за взаимоотношенията;

Тази подредба е подходяща за всякакви взаимоотношения, най-често съм я използвала за любовни такива. Можете да я използвате тогава, когато искате да разберете динамиката на взаимоотношенията ви и защо се зараждат проблеми във връзката ви. Или пък ако просто искате да знаете на каква база почиват взаимоотношенията ви в момента. Може да се използва и за хора, с които или все още не сте във връзка, но все пак имате някакви взаимоотношенията, или за такива, с които скоро сте се разделили.
Важно! Ако другият човек е заявил ясно, че не иска повече да се чувате и виждате, ако не отговаря на обажданията ви и директно ви е изключил от живота си, то и подредбата няма да покаже нищо за него. За да работи това гледане, този човек все още трябва да е отворен към вас и общуването ви. Иначе нищо няма да получите като информация.

4. Келтски кръст: Цена – 20 лв.

Celtic-crossПозиции: 1. Ситуацията в момента; 2. Какво пречи или помага; 3. Ваши несъзнавани или инстинктивни реакции, които влияят; 4. Близко минало; 5. Съзнателната ви нагласа спрямо ситуацията; 6. Близко бъдеще; 7. Как вие виждате себе си в ситуацията; 8. Как ви влияят околните, каква е атмосферата; 9. Съвет; 10. Отговор или тенденция за бъдещо развитие;

Подредбата е подходяща за по-детайлно и дълбоко разбиране на ситуацията, в която се намирате. Обхваща както реални събития, така и вашата психическа нагласа спрямо ситуацията, за която питате. Може да се използва за романтични връзки, въпроси, свързани с работата или просто за цялостен поглед над житейската ви ситуация в момента. Тази подредба може да се използва като снимка на моментната картина или пък да се зададе въпрос с прогнозен характер, тоест как ще се развива ситуацията в следващите 10 дни до един месец.

Advertisements

4 thoughts on “Платена таро консултация

  1. Искам да направя някакъв малък подарък. Но ако може да ми дадеш банкова сметка, защото нямам как да го направя по електронен път. Мога да ти изпратя мейл и там да я напишеш. Както прецениш. Не искам за сега гледане. Просто в течение на времето, ако мога мога да те питам за някоя карта, ако не разбирам. Това е. От доста време си мисля това, но не знаех дали е удобно тук да те питам.

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s