Карти за седмицата 5-11 септември

weekly-RWS-back

За тази седмица Райдър-Уейт-Смит искаха да се включат. „Питах“ преди това други 3 колоди и всичките до една се дърпаха.

Да ви предупредя също така, че реших да включа и обърнати карти в гледането, защото по принцип гледам и с тях и ми е трудно, когато трябва да тълкувам и двата варианта, без да знам за кой точно се отнася картата. Затова, за да гадая по-малко и да съм по-конкретна, ще има прави и обърнати карти вече.

Та, нека преминем към съществената част:
Почивен ден е (надявам се за повечето от вас), така че можете да си пуснете лека и приятна музика, по възможност такава без текст, за да не ви разсейва. Поемете си дълбоко дъх, задръжте го за три, четири секунди и после бавно го изпуснете. Повторете няколко пъти, докато усетите спокойствие да се разлива по цялото ви тяло. Когато постигнете това състояние, погледнете изображението горе, без да мислите за нищо друго, след което изберете картата, която първа привлече вниманието ви.

Готови ли сте?

Ако сте си избрали карта, продължете надолу. Но не преди това.

Предварително се извинявам за кофти картите :) Тази седмица едва ли ще е от по-леките.

И така, ето какво си изтеглихте:

weekly-RWS-face
Асо пентакли (об.) – Кралица мечове (об.) – 5 пентакли

Асо пентакли (обърнато)
Ако сте си избрали първата карта, ще е добре през следващите дни да сте по-внимателни от обикновено по отношение на парите и здравето си. Все още не е добре да инвестирате в нещо, което сте си наумили, дори и да става дума за дребна сума. Именно дребните суми ще изтичат измежду пръстите ви. Също така е възможно някакво вземане-даване с банки, което (както всички знаем) рядко е в полза на клиента. С две думи, очаквайте непланирани разходи. Възможно е също така като цяло финансовото ви положение да не е цветущо и за момента ще е най-добре да приемете този факт, без да насилвате положението, търсейки изход от ситуацията. Някой от материалните ресурси е възможно да е в оскъдица – ако не са пари, възможно е да не ви достига време за всички неща, които сте планирали. Ако успявате да се справите и навреме, тогава ще сте по-уморени от обикновено. Не си хвърляйте енергията безогледно за неща, от които нямате полза. Ако нищо към момента не ви носи нито доходи, нито удовлетворение, по-добре се отдайте на почивка, хранете се добре и се грижете за себе си. В тази връзка – възможно е леко здравословно неразположение през тази седмица, така че за вас е най-добре да намалите натоварването и да отложите важните събития за друга седмица.

Обърнатото Асо пентакли може да ви предупреждава също така да не започвате нови начинания, особено ако те са свързани с пари, бизнес начинание или изискват дълъг период на зреене, преди да дадат резултат. Материалните ресурси (което може да означава здраве, време, енергия или пари) явно са ви недостатъчни към момента, за да можете да доведете до успешен завършек своя идея, така че не е лошо да почакате с началната дата. С две думи, рецептата за тази седмица е: по-скромно с парите, повече почивка и по-здравословно хранене.
Камъкът над картата е розов кварц, който освен за любов и романтика, оказва положително влияние и над настроението при физическо неразположение.

Кралица мечове (обърната)
Онези от вас, които са избрали средната карта, може би ще преживеят известно разочарование през тази седмица, което ще ги накара да гледат на околните с недоверие и дистанцираност. Възможно е някой от обкръжението ви да се отнесе грубо и незачитащо с вас и това да ви накара да си го връщате като го очерняте пред общи познати или просто използвате хапливи и саркастични забележки по негов адрес. Дори и с действията си този човек да си го е заслужил, за вас ще е по-добре да се въздържате от коментари и особено от генерализации от типа „всички са еднакви“. Това, което всъщност лежи под гнева и разочарованието ви, е вашата собствена ниска оценка за способностите и качествата, с които разполагате. Защото ако не се съмнявахте в тях, нямаше да си губите времето, съжалявайки за онези, които са ви отхвърлили, а щяхте спокойно да гледате напред към онези, които тепърва ще ви оценят.

През тези седем дни е възможно да преживеете тежко някакъв вид отхвърляне, който не е задължително да е свързан с любов, напълно възможно е да се отнася и до професионална реализация. Възможно е също така да се намирате в неприятна обстановка, в която много хора се нахвърлят един на друг, особено зад гърба си, тъй като нямат смелостта да си кажат истината в очите. Ако попаднете в такава ситуация, първо не се поддавайте на негативни внушения и отрицателни квалфикации, и второ, не си вадете заключения, докато все още сте афектирани от случилото се. И най-важното, имайте повече вяра в собствената си стойност. Наличието на пари или партньор в живота не са показателни за ценността на отделната личност. Както важи и това, че интелигентността и бързият ум не са качества, ако са използвани за очернянето и иронизирането на други хора, затова не се оставяйте да бъдете засегнати от подобни личности. А ако вие смятате, че превъзхождате другите по нещо, не го казвайте, показвайте го с делата си.
Камъните над тази карта са оникс и черен турмалин за заземяване и неутрализиране на негативните енергии. Ако се намирате в подобна токсична ситуация, можете да пробвате да носите черен турмалин за защита и да наблюдавате как ви влияе.

5 пентакли
През тази седмица е възможно да преживеете някакво отхвърляне. Възможно е да се чувствате изключени от даден кръг или пък да се намирате сред група от хора, за които чувствате, че не споделяте еднакви ценности или философия. В такъв случай подобни преживявания всъщност ви помагат да се ориентирате по-добре в избора си на среда и да поправите грешката си, ако сте попаднали сред неподходящите хора. Също така е възможно да имате някой близък човек около вас, за който да трябва да се погрижите – било то материално или просто да му обърнете внимание. Не оставяйте никого сам, в метафоричното студено място. По принцип не тълкувам така тази карта, но напоследък започвам да си мисля, че 5 пентакли показва взаимоотношения, които са на някаква кармична основа и си ги носим отдавна и отдалече след нас. Затова е по-добре да не се оплакваме, а да дадем най-доброто от себе си, за да погрижим за ближния, защото всичко се пише на крайната сметка. А може и да е дълг, който изкупуваме от миналото.

В по-делничен план и не чак толкова „окултно“ казано :) 5 пентакли може да показва доста разходи, липса на достатъчно доход за посрещане на нуждите или пък емоционални взаимоотношения, в които се чувстваме изоставени или недостатъчно обичани. В такъв момент за вас ще е важно да не губите чувството си за лично достойнство и да помните, че има лесни моменти и такива, в които се каляваме, за да се превърнем в по-добрата своя версия. Ако се почувствате зле физически или емоционално, можете да потърсите контакт, с някого, на когото знаете, че можете да разчитате. Или да се махнете за малко от града и прекарате известно време сред природата. Мен поне това винаги успява да ме зареди.
Камъните, които паднаха над 5 пентакли, са лабрадорит и червен яспис. Лабрадоритът помага да си възвърнете удоволствието от живота, особено в ситуации, в които сте натоварени с много отговорности. А червеният яспис помага за цялостен тонус, тъй като заземява, пречиства и балансира. Помага, когато се търси физическа сила и устойчивост.


Това е за тази седмица. Съжалявам, че картите не са по-леки, но не ги избирам съзнателно :) Надявам се, че написаното ще ви помогне да минете през изпитанията по-лесно. Успешна нова седмица!

Реклама

2 thoughts on “Карти за седмицата 5-11 септември

  1. Здравей, за тази седмица избрах Кралица мечове, обърната. От понеделник насам, отново демонстрирам неприятни за мен черти като дребнавост и страхливост, изказвания които отговарят на моментната ми емоция, но не и на човека, който се стремя да бъда. Изобщо напоследък общуването ми с околните „куца“.

    Може би наистина не се оценявам……

  2. Аз също си изтеглих Кралица мечове. От понеделник се чувствам по този начин, който си описала. Дистанцираност, не бих казала, че не ме зачитат, но някак си съм назаден план. Не знам това до колко се връзва с картата, но мисля, че има допирнинточки.

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s