Карти за седмицата 1-7 август

RWS-weekly-august

Тази седмица се завръщаме за малко към класиката с Райдър-Уейт-Смит колодата в нейната мини версия.

Повечето от вас вече знаят процедурата по избиране на карта, но я описвам пак, защото ми трябва текст, за да може снимката на обърнатите карти да е по-надолу и да не я виждате още с отварянето на поста :)

И така… Отделете си една минутка за отърсване от всякакви мисли, свързани с ежедневието ви. Успокоете дишането си, като вдишвате дълбоко, не само с горната част на дробовете си, но с целия си корем, задръжте въздуха за 4 секунди и после изпуснете бавно и шумно. Издишвайте достатъчно дълго, че да почувствате как коремът ви се прибира навътре. Повторете няколко пъти, докато не почувствате лекота в тялото си, съчетана с приятното усещане, че се намирате тук и сега, в пълен покой и хармония със себе си.

После отворете очи и вижте коя карта грабва погледа ви. Не го обмисляйте прекалено дълго, просто избере първата, която ви направи впечатление.

Готови ли сте? Не поглеждайте надолу, докато не сте избрали карта.

И така, ето какво си изтеглихте:

RWS-revealed-august
Луната – Магьосникът – 2 чаши

Ето и какви тълкувания ви предлагам за съответната карта, съобразени с това, че тя показва преобладаващата енергия за вас през настоящата седмица.

Луната
През тези дни ще ви е трудно да се фокусирате и ще блуждаете повече в света на фантазиите и въображението. Ако се изявявате под някаква творческа форма, тези седем дни ще са плодотворни и изпълнени с вдъхновение. Освен това сънищата ви ще са особено живи и запомнящи се, а интуицията или поне онова натрапчиво усещане, че просто знаете, ще ви напомнят често за себе си през тази седмица. Най-добрия възможен ход е да се оставите на вълните да ви носят, да отделите време за изкуство и творческа дейност или просто да потънете за известно време в хубав филм или книга. При влиянието на Луната сме по-раними от обикновено и често ежедневните проблеми ни се струват по-груби и неприятни от обичайното. Затова дайте на душата си лека почивка, помечтайте, потърсете връзка с по-дълбоките пластове на душата си и се изолирайте от онова, което ви наранява. Но, разбира се, внимавайте да не изпадате и в другата крайност – в състояние на ескапизъм, в което тотално игнорирате действителността, просто защото не знаете как да се справите с нея.

През тази седмица е възможно страховете ви да са по-силни от обичайното. Обръщайте внимание на всички сигнали, които съзнанието ви изпраща по един или друг начин, но имайте предвид, че голяма част от това, което възприемате в момента като факти, може да е просто резултат от свръхсензитивност. Не бързайте да се паникьосвате и не си позволявайте да рисувате ужасяващи сценарии в главата си. Уповавайте се на фактите, преди да вземете решение, но имайте предвид и шестото си чувство. Както споменах и по-горе – сънищата ви могат да съдържат някаква насока за по-доброто разбиране на онова, през което преминавате.

Магьосникът
За вас седмицата ще предложи възможности да поемете инициативата, да тръгнете по нов път или да се захванете с нещо ново, което досега не сте правили. И макар да имате всичко, което ви е необходимо, за да се справите, е възможно вие самите да не го осъзнавате. Бъдете по-уверени в себе си и способностите си и не се страхувайте да проправяте нови пътища там, където другите виждат само препятствия. Инициативата и готовността за действие са ваши приятели през тези дни. Можете да постигнете всичко, което сте си наумили, стига да не си слагате сами спирачки и да не вярвате на негативните настроения около себе си. Просто следвайте визията си и направете първата крачка, следващото само ще дойде.

Думите ви ще имат по-силно влияние от обикновено, така че ги използвайте внимателно. Възможно е точно през тази седмица с лекота да убеждавате хората около вас за неща, за които доскоро са отказвали дори да ви изслушат. Ако се занимавате с търговия или преговори, тази карта е зелена светлина за стартиране на важни проекти. Но Магьосникът не се ограничава само до работа, така че може да окаже положително въздействие и на връзката ви, ако съумеете да инициирате диалог с половинката си. Не се колебайте да използвате писането или реториката за постигането на целите си.

2 чаши
За изтеглилите последната карта тази седмица обещава контакти с хора, които са на същата вълна като вас. Възможно е заформянето на ново приятелство, ново партньорство в работата или дори романтика и срещи. Ключовият момент за вас ще бъде откритото споделяне на ценности и интереси, за да можете да привлечете към себе си хората, с които си приличате и които гледат на нещата по същия начин като вас. През тази седмица не се опитвайте да се харесате на другите или да отгатнете какво другите искат от вас, напротив, постарайте се да бъдете възможно най-истински и верни на себе си, ако искате да откриете хора, които мислят като вас. В противен случай ще се обградите с грешните хора и това ще доведе до повече проблеми в дългосрочен план. В тази връзка – възможно да ви се наложи да преосмислите досегашни партньорства и взаимоотношения именно поради различия във вижданията за това накъде трябва да вървите като посока. Ако се озовете в такава ситуация, дайте си сметка как са започнали тези отношения и дали още от самото начало не сте поставили нестабилни основи, примирявайки се с неща, които изначално са били против вашите собствени принципи и интереси.

За вас ще е полезно да общувате повече през настоящата седмица, за да позволите на повече хора и възможности за контакти да влязат в живота ви. Търсете допирни точки с околните и се постарайте да поставяте по-често фокуса на това какво ви обединява, а не само на различията. Също така бъдете отворени към възможности за срещи, ако сте необвързани, или пък за време насаме с партньора ви, ако вече сте обвързани. Няма да навреди, ако дори сами ги инициирате. И тъй като 2 чаши не е само за любов, възможно е да започнете ново приятелство, което е ценно за вас, или поне да направите първата крачка към сближаване с някой, с когото доста си приличате.

Това е за тази седмица. Честит ви август и не забравяйте, че в петък е Денят на бирата!

Реклама

5 thoughts on “Карти за седмицата 1-7 август

 1. Здравей!
  Тази нова рубрика с картите за седмицата е супер!
  Изтеглих твората карта. Магьосникът. Искам да те питам дали се отнася само до делови отношения или важи и за лични такива? Инициатива и т.н…

 2. Важи за всяка сфера на живота. Но като цяло Магьосникът не е особено любовна карта, тоест може да има начало на общуване (инициатива), първоначален контакт, възможност да убедиш другия човек в нещо, но поне на мен рядко тази карта ми е показвала някакви успехи на любовния фронт. В нея няма все още някаква взаимност, защото Магьосникът е единица – сам за себе си.

 3. За тази седмица избрах Луната. Избрах я днес-06.08.2016. Доколкото си спомням за изминалата седмица съм била чувствителна по-отношение на чувствата си – кой път да избера, докъде ще ме отведе… И все още не знам. Но за сметка на това съм като висотомер – всяка мисъл или представа, свързани с този избор, могат да ме завлекат надолу или изстрелят нагоре.

 4. Да, забравила съм да спомена и този момент – чувство за изгубеност и липса на посока. Вероятно е добре всякакви по-важни решения да се оставят за по-благоприятен момент.
  Аз пък си избрах 2 чаши и едно старо партньорство като работа се възобнови от нищото. Изобщо не очаквах.

 5. Не се чете

  Sent from Yahoo Mail on Android

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s