Карти за седмицата 25-31 юли

Ето ги и трите карти за тази седмица. Използваната колода е Таро на Зелената вещица (Green Witch Tarot) с автор Ан Моура и илюстратор Кири Леонард.

Украсата отгоре е в резултат от недоизживяното ми детство :)

Както винаги – отделете една минутка, за да се отпуснете и да се отърсите от ежедневните мисли и тревоги. Поемете няколко пъти въздух, задръжте го и после го изпуснете докрай. Повтаряйте, докато не усетите как започвате да се завръщате в тялото си и как всяка част от него започва да ви натежава приятно. Когато умът ви се успокои, погледнете трите карти и изберете онази, към която се чувствате привлечени. Не го мислете много, първата карта, привлякла вниманието ви, обикновено е вашата карта.

Изобщо някой чете ли го това или мога следващия път да го пропусна? :)

И така, избрахте ли си?

Ето и картата, която си изтеглихте:

Асо мечове - Умереността - 9 чаши от Таро на Зелената вещица
Асо мечове – Умереността – 9 чаши

Асо мечове
Ако сте избрали първата карта, през настоящата седмица ще се чувствате много по-уверени и решителни, отколкото през изминалите дни. Възможно е най-после да вземете окончателно решение дали да се захванете с нещо, или не. Послушайте какво ви казват вътрешните импулси в началото на седмицата и ги следвайте. Ще сте изпълнени с желание да действате, да поемете инициативата сега, да не се бавите повече. Това е чудесно настроение, затова не се колебайте да уловите мига. Периодът ще е подходящ за започване на всякакви интелектуални начинания, амбициозни проекти и изобщо всичко, което е свързано с инициатива, умствена дейност и проучване.

Също така е възможно у вас да се е зародила решителност да търсите яснота и повече информация по въпрос, който ви тормози от доста време. През тази седмица ще сте с нагласата, че този, който знае истината, държи и коза в ръцете си, затова ще търсите начин да разберете всичко, което до този момент ви е убягвало. Ако имате някакъв хроничен здравословен проблем или изобщо състояние, което ви тревожи от известно време, през тази седмица може да предприемете необходимите стъпки към разрешаването му или поне по-доброто му проучване. Възможно е също така да сте по-самоуверени и категорични, когато изказвате вашата собствена истина. Затова използвайте времето за писателска или някакъв друг тип научна или мисловна дейност, но внимавайте да не станете прекалено директни и несъобразителни в контактите си с другите. Колкото и да сте убедени, че нещата стоят по определен начин, за друг човек е възможно ситуацията да изглежда по съвсем различен начин.

Умереността
За вас през тази седмица ще е значително по-лесно да работите в екип и да се разбирате с околните, дори това да не ви се е удавало доскоро. Ще сте настроени миролюбиво и толерантно към хората около вас, защото ще цените техния принос в постигането на общата ви цел. Възможно е да се помирите с някого, с когото доскоро сте били в открит конфликт, както и да се посветите на изглаждане на дадени отношения. Онова, което не ме убива, ме прави по-силен, повтаря Ницше в главата ми, така че го пиша тук, дори и на пръв поглед да не ми е ясно какво общо има с картата на Умереността. За някои от вас може би фразата ще има значение.

През тази седмица е възможно да си имате вземане даване с много хора едновременно, но е по-вероятно да се справите успешно с това, ако сте отворени за компромиси и сте наясно, че няма как винаги да става на вашата. Ако подходите с нагласата, че всеки, замесен по някакъв начин в ситуацията, има с какво да допринесе и не бива опита или мнението му да бъдат пренебрегвани, твърде вероятно е да постигнете онова, към което се стремите. Ако обаче се опитвате да се наложите като авторитет и началник, като човекът, който знае отговорите на всички въпроси, а чуждата гледна точка е винаги грешна, пригответе се за доста спорове и неприятности. Също така е важно компромисите да идват и от двете страни. Бъдете внимателни да не се окажете единствените, които отстъпват от своето, за да вървят нещата. Ако ситуацията е именно такава, замислете се какво точно печелите от подобен тип партньорство или взаимоотношения и заслужават ли си изобщо.

9 чаши
За тези от вас, които са избрали последната карта, настоящата седмица може би ще е малко по-спокойна и не чак толкова събитийна. Твърде вероятно е тя да ви предложи много повече време насаме със себе си, отколкото сте очаквали. Два варианта са възможни – или да се самосъжалявате и да копнеете по наличието на някой или нещо, което да осмисли съществуването ви, или да приемете ситуацията такава, каквато е, и да ѝ се наслаждавате. През тези няколко дни ще имате възможност да се радвате на собствената си компания и да развиете най-важната си връзка – онази, която имате сами със себе си. Поглезете се, отдайте се на всичко онова, което ви е приятно да правите, потърсете вътре в себе си одобрението и любовта, които иначе търсите навън.

За вас ще е полезно да си обърнете внимание през тази седмица и да върнете обратно фокуса върху собствените си желания и собствената си емоционална пълнота, вместо да се вкопчвате във взаимоотношения с другите, които така или иначе досега не са ви дали онова, което ви е необходио. Както вече писах и по-горе – поглезете се, отдайте се на удоволствия, но внимавайте да не прекалите със самоугаждането. Особено що се отнася до храна и алкохол.

Това е за тази седмица. Чувствайте се поканени да споделите коя карта сте изтеглили и как се е проявила.

Тези от вас, които се интересуват от лична консултация с таро, могат да ми пишат на vera.78stories@gmail.com.

Желая ви ползотворна и приятна седмица!

Реклама

3 thoughts on “Карти за седмицата 25-31 юли

  1. Blagodarya.
    I cheta vsi4ko, k e napisano, ))
    Hubav den

  2. Аз чета! Не спирай моля.

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s