Карти за седмицата 11.07-17.07

Weekly cards-11-17-07

Колодата, която използвам за тази седмица, е Стиймпънк таро (Steampunk Tarot) с автори Барбара Мур и Али Фел.

И така, процедурата вече ви е позната – осигурете си минутка спокойствие, далеч от нещата, които ви разсейват. Поемете си дъх дълбоко и го изпуснете бавно и до край поне три пъти. Когато се усетите спокойни и заземени, отворете очи и изберете картата, която привлича вниманието ви най-силно.

Не го мислете прекалено много, оставете се на инстинкта да ви води.

Не продължавайте надолу, преди да сте си избрали карта.

Готови ли сте?

Ето какво си изтеглихте:

weekly-cards-11-17.07-face
Страшният съд – Рицар жезли – Колесницата

Ако сте си избрали първата карта (тази вляво),
значи сте изтеглили Страшният съд. В такъв случай, предстоящата седмица ще ви даде повече от една възможност да подредите и поставите в ред миналото си и по този начин да продължите напред по-уверени и с по-голяма лекота. Но преди това да се случи, ще трябва да преразгледате важни уроци във взаимоотношенията, личния и професионалния ви живот, които все още не сте успели да разрешите. Най-важният съвет на тази карта е прошката. Дайте я на себе си или на онези, които са ви предали, защото да продължавате да таите обида и огорчение е повече изморително, отколкото конструктивно. Но в никакъв случай не се насилвайте да го правите. Прошката трябва да дойде или искрено от сърцето ви с разбиране, че никой не е безгрешен, или просто няма да има смисъл от нея. Ако пък раната във вас отказва да заздравее, си позволете да помислите за продължаване напред без този човек в живота ви. Каквото и решение да вземете, нека да е искрено и постоянно, а не временно закърпване на ситуацията.

През тази седмица е възможно да помислите за драстична промяна в досегашни ваши вредни навици. Може да започнете диета, по-здравословен начин на живот, може да решите да откажете вреден навик от типа на редовна употреба на алкохол или просто да решите да ходите по-често пеш. А ако не обмисляте такава промяна, но имате някакви здравословни проблеми, може би не е лошо именно през тази седмица да се замислите за промяна.

Ако сте избрали средната карта,
значи сте изтеглили Рицар жезли. Предстоящата седмица изглежда, изпълнена със забавления и много ентусиазъм. Може би планирате екскурзия до някъде, посещение на концерт или фестивал, луда нощ навън с приятели? Съветът на таро е да оставите радостта и ентусиазмът да ви водят. Не търсете нищо сериозно през следващите седем дни, просто се отпуснете и си дайте обещание да се забавлявате максимално. Също така се постарайте да действате спонтанно и да поемате малко повече рискове от обикновено. Все пак е лято – кога, ако не сега? Ако сте от типа хора, които винаги планират всяка стъпка и всяка свободна секунда, позволете си този път да се впуснете в приключение, без предварително да сте обмислили всичко. Оставете на живота да ви изненада. Възможно е през тази седмица да срещнете някой човек с такава енергия – спонтанен, Питър Пан, с неустоимо чувство за хумор. За тези от вас, които не са обвързани и си търсят партньор, възможно  е да се натъкнете на неустоимия Рицар жезли – забавлявайте се с него и му позволете да ви въвлече в приключение, но не хранете надежди за връзка. Просто се радвайте на момента, защото едва ли ще трае дълго :)

Тези от вас, които по принцип са на „ти“ с енергията на този Рицар, обаче, може би не е лошо да приложат повече търпение и постоянство през настоящата седмица. Трябва да се постараят да не захвърлят нещата, в секундата, в която ентусиазмът им позалезе. Също така трябва да положат усилия и да не бъдат прекалено избухливи или непостоянни в отношенията си с останалите.

Ако сте избрали третата карта (вдясно),
значи сте си изтеглили Колесницата. В такъв случай ви предстои една динамична седмица, в която не е изключено пътуване, но едва ли ще е от типа почивка, а по-скоро е възможно да е по работа или друг ангажимент. Лято или не, за вас нещата ще са на по-сериозно ниво и дори е възможно да постигнете успех в област, в която досега сте полагали усилия. Ако сте целенасочени и упорити през тези седем дни, към края на седмицата ще имате материални успехи, с които да се похвалите. Може да ви предстои доказване или борба на работното място или изобщо в сфера, която е важна за вас. Съветът на таро към вас е да не приемате „не“ за отговор и да не се отказвате при първия неуспех. Фокусирайте се върху целта си и не позволявайте на никой и нищо да ви разсейва. Това е единственият път към успеха пред вас.

Възможно е също така да сте намесени във взаимоотношения, които няма да ви дават емоционалната подкрепа, на която сте се надявали. Ако се окажете в такава ситуация, не хленчете и не се молете, просто бъдете своя собствен Рицар в бляскави доспехи и се погрижете сами за емоционалните си нужди. Това може да означава да оставите зад гърба си безперспективни взаимоотношения, но може да подсказва и успех, ако се осмелите да разкриете чувствата си. Ще зависи от конкретната ситуация, в която се намирате. Затова инвестирайте само в истинските си цели, онези неща, за които действително смятате, че могат да ви направят щастливи. Не  гонете успех или постижения, които са ви натрапени от семейство или приятели.

Желая ви ползотворна седмица!

Реклама

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s