Упражнение: тълкуване с една карта

Нека да си направим един експеримент :)

Ако имате някакъв въпрос, който искате, да зададете към таро картите, напишете ми го като коментар в този пост, заедно с първото си име. Ще отговоря в следващ пост на първите пет въпроса (или колкото се съберат), като изтегля само една карта. Няма да използвам обърнати карти.

С експеримента искам да проверя до колко една карта е достатъчна, за да отговори на въпрос, при какви ситуации е удачно да си теглим само една карта и при кои не. А също така и да проверя до колко ще се справя със задачата, така че ще ви помоля и за обратна връзка.

Очаквам питанките ви.

Реклама

12 thoughts on “Упражнение: тълкуване с една карта

 1. Блога е много интересен и полезен, за което поздравявам авторката. Не един път ми е помагал. И щом става дума за въпроси – Коя е най-подходящата специалност, която бих могъл да запиша? (т.е. към къкво да се ориентирам да уча). Благодарности.

 2. Благодаря за въпроса :) Сега чакаме още четирима да се престрашат, за да пусна отговорите наведнъж.

 3. Досега бях само читател в блога, но сега мисля да се включа. Моя въпрос е(надявам се е подходящ за експеримента) – Добър ли е момента да стартирам на нови проекти, има ли изглед някой от тях да донесе печалба?

 4. Благодаря за проявения интерес. Според мен, с новолуние и толкова планети в Овен, моментът е повече от подходящ за започване на нови проекти или поне за оформяне на първоначалната им идея. Затова предлагам да зададем въпроса по-скоро като: „Какъв тип проект би могъл да ти донесе печалба на този етап?“ Как ти се струва? Освен това, ще те помоля за първо име за целите на гледането :)

 5. Извинявам се за името, съвсем забравих да го напиша, казвам се Събина. Съгласна съм за въпроса, така зададен дори би могъл да ми е още повече от помощ. :)

 6. Здравейте, и аз ще се „престраша“. :)
  Въпросът е да сменя ли работата си?

 7. Здравейте, ще ми трябва едно първо име. Освен това, така зададен, въпросът поне според мен не е много подходящ, защото таро не може да каже, дали да смените работата си или не, това си зависи само от вас. Така че ви препопоръчвам да прочетете тази тема първо- https://78stories.wordpress.com/2012/03/04/kak-da-zadadem-vaprosa-si-kam-taro-kartite/, за да стигнем до някакъв по-полезен въпрос, който да ви е от полза.

 8. Здравейте отново.:) По – скоро въпросът ми е какво да направя, за да сменя работата си, но предвид, че ще опитваме отговор само с една карта предположих, че така зададен е по-уместен. Все пак – КАКАВО ДА НАПРАВЯ, за да сменя работното си място?
  И името ми е Здравка, приятно ми е.

 9. Мисля, че така въпросът е по-подходящ и ще се получи по-изчерпателен отговор, благодаря :)
  Тъй като явно други въпроси няма да има, преустановяваме чакането и ще гледам на първите трима доброволци. Надявам се утре или най-късно в сряда да пусна отговорите.

 10. Здравейте, аз съм Гергана. Следя блога на Лалах от там прескачам тук от време на време)) Поисках помощ днес, та като погледнах тук какво да видя – искат да питам. Ми ще питам! От половин година съм в “ новото начало“ – нов град, нов дом, нови хора , курсове за да си сменя работата, сега играя ролята като масажист))) Напоследък дори и Тарото да ми говори, не го слушам или просто не го разбирам – блокирах. Та питам – това ли е моето място -Тук се налага да правя всичко сама – да си отглеждам децата, да работя – пак сама.. опитвам се да си намеря работа в екип или в някой хотел – действа ми изнервящо. Опитвам и сама да пробивам ида направя студио в къщи – клиенти има, но извънредно малко…. Чудя се колко ли ще устискам …. Та ..въпроса ми е – сама ли да продължавам или да се „бутна някъде“ Не знам къде и как да се насоча. Тарото ми дава хубави карти за престоя ми тук – все големи аркани, да не говорим , че пак често тегля Смърта, Колелото и Висшата….Картите ми добре си говорят, но аз вече не ги слушам

 11. Ами то хубаво да питаш, но аз вече им гледах на хората и даже отговори написах в следващия пост :) Но моя си е вината, че не затворих за коментари поста. И нали все казваме, че който търси, намира, не можем да разочароваме провидението, така че ще гледам и на теб последно. Отговора ще добавя в последния пост – „Тълкуване с една карта – отговорите“.

  А, и между другото, големите аркани не е задължително да са „хубави карти“. Когато се появят за даден житейски проблем, просто показват, че ще се сблъскаме със ситуации, чрез които да си научим уроците, а уроците рядко са приятно нещо :) Или поне първоначалната ни реакция към тях е негативна. Аз ги възприемам (големите аркани имам предвид) като сигнал, че съм на прав път, защото като се сблъскаш с уроци, обикновено се трансформираш в своя по-добра версия, един вид upgrade-ната :)

Коментарите са изключени.