Онлайн таро дневник

Едно от най-важните условия за изучаването на таро е да се записват зададените въпроси и картите, които сме изтеглили, за да можем след време да се върнем назад и да проверим, дали тълкуването ни е било вярно или какво точно са казвали картите. За съжаление, няма по-пряк път за научаване, освен метода на проба и грешка и съответно воденето на таро дневник.

Но ако и вие сте разпилени като мен и просто не успявате винаги да записвате на едно и също място, а после ви отнема поне час, за да разгадаете къде сте си отбелязали последното гледане (ако изобщо го намерите), може да използвате TarotLog.com. Разбира се, стига да поназнайвате малко английски. Не за коментарите на картите, но поне за ориентация в сайта сигурно ще ви трябва. Във всеки случай, поне според мен, е полезно да си имате на едно място всички гледания, при това визуализирани с карти, въпреки, че имат само колодата на Райдър Уейт. А сайтът предлага дори да ги споделите, ако желаете, с останалите потребители и да получите техните коментари.

Реклама

8 thoughts on “Онлайн таро дневник

  1. Регистрирах се. Много приятен сайт. Благодаря за предложението! С радост бих споделяла въведените си подредби и интерпретации с тези от вас, които имат желание, но честно казано не знам как. nickname-а ми и там е Cath.

  2. Когато записваш ново подреждане, точно под формата, в която попълваш въпроса, колодата, типа подреждане и датата, има едно малко квадратче, което оставяш празно, ако не искаш другите да виждат подреждането ти, или му слагаш отметка и тогава подреждането, както и твоите тълкувания и обяснения, стават видими за всички регистрирани потребители на сайта. Ще излизат на Shared Readings. Дано успях да го обясня достатъчно разбираемо :)

  3. Да, да! Видях и вече публикувам (дори в момента пиша за онова упражнение с дворцовите карти). :) Тъкмо се чудех как да направя така, че отново да започна малко по-усърдно с тарото и намирам блог-а ти, в него този „дневник“ и сега просто не минава ден без таро. Благодаря! :)

  4. И аз се регнах :) nickname : megsi. Запознавам се в момента с моите карти и се опитвам да си съставям изречения по трите карти, които тегля :) Честно казано не зная как се справям за мен това е доста забавно и леко упражнение. Не задавам въпроси, все още просто си тегля комбинации и си правя изречения :)

  5. Видях, че си писала, при това доста добро тълкуване!
    Аз съм с ник Chloe (Клои) там и обикновено пиша на английски, защото до преди да споделя линка, в сайта имаше само американци.

  6. Не знаех, че ти си Клои, но тогава да кажа за мен е чест да определиш като доста добро тълкуване, моето, като се има предвид, че се занимавам с това от преди няколко месеца и съм абсолютно и безпрекословно следяща, всичко което публикуваш в блога. Така да се каже си ми пример в „Тарото“.

  7. Аз не съм чак толкова навътре в таро, убедена съм, че има доста хора в България, които го разбират по-добре. Но наистина ми прави впечатление колко добре навързваш значенията на трите карти в едно цяло. Интересно какви ще са резултатите, когато започнеш да задаваш въпроси :)

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s