Да попаднеш в Двойка мечове

Случвало ли ви си е някога да попаднете на пейзаж или ситуация, които много да напомнят сюжета в някоя карта от колодата таро, която използвате?
Мисля си, че в такива моменти съдбата ни показва най-ясно своите намигания и знаци.

Вчера се разхождах на едно място в града, което беше перфектен компромис между дивата природа и претъпкания център и моловете. Свих по една непозната пътека, която ме изведе на този кръстопът, а той ужасно много ми напомни на 2 мечове в колодата на Друидите и Уика, която обикновено използвам. Вярно, че гората не е толкова гъста, но пък внушението си беше същото.

Реклама

3 thoughts on “Да попаднеш в Двойка мечове

  1. Във Veda House Пловдив си организираме група за личен опит, където говорим за картите и споделяме точно такива преживявания :>. Интересно е, че щом изберем някоя карта за тема за следващият път, срещата по някакъв начин протича във връзка с картата :>>. Например, когато бяхме избрали Обесеният – срещата не се състоя, защото почти никой не бе отишъл : Д.
    Ето линк към следващото събиране :>:
    https://www.facebook.com/events/228655277243633/

  2. Това е страхотна инициатива, искам и аз :) На 12 май обаче по план няма да съм в Пловдив, така че Светът явно ще го пропусна.

  3. Ами ако имаш Facebook влез в групата Tarot Plovdiv, срещите по принцип са на всеки 2 седмици, но май скоро ще правим лятна почивка ;>.

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s