Лична година 11 – Справедливостта

Справедливостта

И до ден днешен няма консенсус относно позициите на Силата и Справедливостта в колодата. Аз съм възприела разположението в тарото на Райдър-Уейт. Съответно Силата е номер 8, а Справедливостта 11, но всеки е свободен да направи този избор сам за себе си.

И така, какво ви предстои през личната година на Справедливостта?
– вземане на важно решение;
Ако сте планирали нещо отдавна, но все не му е идвало времето и не сте се чувствали готови за това, идва моментът, в който ще съберете сили, средства или каквото там не ви достига, и ще осъществите замисленото. Това са онзи тип решения, които слагат развръзката на отдавна възникнал въпрос и е дошло крайно време за действие по него. Нямам предвид тежки и драматични решения, каквито бележи Страшният съд например. Не, тук става дума за избор – или вземаш, или оставяш, средно положение няма и в годината на Справедливостта ще ви се наложи да изберете едно от двете, без задължително да има някакъв драматичен отенък на това.

– адаптиране;
Този аспект на картата винаги ми е убягвал, до миналата година. Отне ми много време да открия какво конкретно за моята лична година говори Справедливостта, но когато срещнах това тълкуване, то просто си пасна идеално със събитията от живота ми по това време. Ново ежедневие, нова среда, нова работа, независимо кое от всички тези неща е активирано тук, ще ви се наложи да привикнете с него, да си създадете нови навици, нов график, нови правила. И като всяко адаптиране, вероятно ще ви отнеме повече време, вероятно ще роптаете като мен и ще недоволствате, но колкото по-бързо свикнете, толкова по-добре за вашата собствена хармония.

– получаване на заслуженото;
Тук говоря и за добрия, и за лошия смисъл на израза. Ако сте полагали усилия, които са останали незабелязани или невъзнаградени, то през тази година те ще бъдат забелязани и възнаградени. Но ако сте си почивали и сте се скатавали от работа, оставяйки колегата да върши всичко, то най-вероятно сега ще повишат колегата ви, а вас ще ви нагърбят сам с всичката възможна работа. Изравняване на кармата с две думи, Видов ден, ако щете. Така че, наистина ще получите справедливост през тази лична година, по един или друг начин.

Балансът е най-важния урок тук. Той управлява всичко около нас и ако искаме да се чувстваме добре, би трябвало и ние да се опитаме да сме в хармония със заобикалящите ни условия. При Справедливостта винаги има две страни, две гледни точки, два изхода, които трябва да се вземат под внимание.

Реклама

11 thoughts on “Лична година 11 – Справедливостта

 1. Безкрайно вярно описание за тази лична година , и винаги в нея поне при мен нещата се повтарят и потвърждават горенаписаното,Поздравления!!!

 2. Благодаря за насърчаващия отзив! Радвам се, че опитът ни съвпада :)

 3. В тази лична година 11 или 20 има ли шанс за сериозна връзка?

 4. Няма причина да няма шансове за сериозна връзка. Не е толкова благодатна, колкото година номер 6 например, но няма и конкретни пречки за връзка, като например в година 9 или 12. Поне моето мнение е такова.

 5. Безкрайно благодаря,род.съм на 14.09.1976г ,след 14.09.2014г. каква година ще бъда според Вас,получава се 21,но незнам?

 6. Сега и аз изчислих личната си година – 7 Колесницата. Хм, страшничко изглежда! :) Динамична, рискована година???? Така ли да мисля за нея? Не можах да намеря пост за лична година 7, нооо ще я наблюдавам и ще споделя впечатления, ако на някой му е любопитно! Що се отнася до личната ми карта, оказа се 8 – Силата. Напълно и тотално съм объркана. Аз съм толкова емоционална, а тази карта ми изглежда толкова, хм, земна. Никога незнам как да я възприемам,да и се радвам ли като я видя, да и се дразня ли…,а сега се и оказа, че е моята карта. :):):) Ако на някой му се пише, ще се радвам да чуя какво мислите и за лична година Колесницата, и за лична карта таро – Силата. Поздрави от мен, Галя- Силата!:):) Сега ме досмеша!!!

 7. Току-що установих, че има два начина за изчисляване. Единият е ако се редуцират двуцифрените числа като вашата дата например и смятаме така: 1+4+9+2+1+4=21. Дори самата аз така съм показала, че трябва да се смята в поста по темата тук: https://78stories.wordpress.com/2011/07/26/lichna-godina-i-kak-da-napravim-izchisleniyata/

  Вторият вариант е да не се редуцират числата при първоначалната сметка и се получава: 14+9+2014=2037=2+3+7=12.
  Сега установявам, че аз всъщност изчислявам по втория вариант. Ако изчисляваме по първия, ми се струва, че е добре полученото число да се редуцира, в случая до 3, а не 21… Ще се опитам да намеря още информация по темата за правилното смятане.

 8. Прочетох описанията на картите сравнявах анализирах,връщах лентата назад за личните ми години в миналото ,мисля че ми пасва 20 – Страшния съд /прераждането,От месец в главата ми влезе да сложа край на една работа и не ми даваше мира,получих доста знаци от съдбата и реших да не им обръщам внимание и да карам по старому ,обаче или с мислите си или е влияние на картата- 20 нещата се получиха от само себе си “ Рано или късно обаче биенето на звънеца става толкова силно, че вече не можем да не му обърнем внимание и се вслушваме в него“Описанията на картите са безкрайно точни за вс.лични години-поне за мен.Поздравления!М.08.13г Ви помолих на безплатно гадаене за един отговор и тогава се падна да загърбя старото-това пак е било предупреждение…Вие наистина го можете….

 9. Няма пост за лична година 7, защото когато минавах през нея, все още не се занимавах с таро и следователно нямам достатъчно точни наблюдения. Когато я преживея отново, ще пиша непременно. Това, което мога да кажа по спомени, е, че това е година на изпитания за егото. Понякога ще трябва да се втурвате напред, друг път да отстъпвате, за да може в действителност да напреднете. Най-общо казано – хора и ситуации ще се противопоставят на егото ви и личните ви желания. Ще трябва да решите кога е удачно да ги атакувате с рогата напред и кога ще се наложи да отстъпите и да се примирите.

 10. Благодаря, радвам се, че съм била от помощ. Година 20 никак не е лесна, но пък ни връща в правия път. Дано се развие благоприятно за вас!

 11. Здравейте, малко късно се включвам, но не намирам за лична година 1,2,3,4 – не знам как да ги намеря или принципът е друг Просто моля за ориентир! Благодаря и спокойна вечер.

Напишете коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s